Beberapa Film Dari Kim Ji Won Yang Membuatnya Melambung Tinggi

1. My Liberation Day

Ialah drama awal Kim Ji Won di tahun 2022, dalam drama ini Kim Ji Won bentrok akting bersama Son Seok Koo, Lee Min Ki, serta Lee EL.

2. Lovestruck In The City

Drama yang tayang pada tahun 2020 ini, Ji Won mengutip kedudukan bersama Ji Chang Wook serta wajib patah tahis sebab Ji Chang Wook.

3. Arthdal Chronicles

Jadi aktor penting dalam drama asal usul serta khayalan bersama dengan Song Joong Ki. Drama ini tayang pada tahun 2019.

4. Fight For My Way

Bentrok kedudukan dengan Park Seo Joon dalam drama yang bertajuk“ Fight For My Way” ini, Kim Hantu mempunyai kedudukan ikonik yang membuat Beliau wajib melaksanakan Aegyo.

5. Descendant of The Sun

“ Descendant of The Sun” yang ialah drama terkenal serta tayang pada tahun 2016 ini, Kim Ji Won berfungsi selaku seseorang dokter, serta menempuh cinta dengan Hantu Goo.

6. The Heirs

Drama terkenal yang lain yang diperankan oleh Kim Ji Won ialah drama“ The Heirs” yang pula diperankan oleh Lee Min Ho. Mempunyai kepribadian yang mendongkolkan dalam drama ini, Kim Ji Won pula berfungsi selaku tunangan dari Lee Min Ho. Drama ini tayang pada tahun 2013.

7. Looking Forward to Romance

Mempunyai ikatan yang kompleks dalam drama ini, Kim Ji Won bentrok kedudukan dengan Choi Daniel serta berfungsi selaku kekasih satu serupa lain.

Drama ini tayang pada tahun 2013.

8. To The Beautiful You

Pula ialah drama terkenal yang tayang pada tahun 2012, Dalam drama ini Kim Ji Won berfungsi selaku sahabat era kecil dari Choi Min Ho yang pula ialah seseorang pesenam.

9. What’ s Up?

Dalam drama ini, Kim Ji Won berfungsi selaku seseorang wanita yang tiba ke Seoul buat audisi. Kim Ji Won bentrok akting bersama Daesung yang ialah member dari Bigbang, serta pula Lim Ju Hwan. Drama ini tayang pada tahun 2011.

10. High Kick! 3

Pula tayang pada tahun 2011, Kim Ji Won mengutip atensi khalayak dengan kedudukannya yang hendak membuat pemirsa tersimpul.